В публикация във фейсбук бившият заместник-министър на околната среда и

...
В публикация във фейсбук бившият заместник-министър на околната среда и
Коментари Харесай

Тома Белев обяви, че е отказал да бъде министър, плаши да спре магистрала "Струма"

В обява във фейсбук някогашният заместник-министър на околната среда и водите Тома Белев, съобщи, че е отказал да бъде министър в новото държавно управление на ПП-ДБ. Той не загатва кой го е поканил.

Въпреки отхвърли, за който той твърди, Белев заплашва, че в случай че бъдещият министър на ПП-ДБ не спре автомагистрала " Струма ", както и още десетина претенции, то екологът му давал тъкмо 14 дни, след които щял да се „ усеща свободен да реагира по подобаващ метод ".

Точно преди една година, скрито, прикрито и без нужните съгласувания, с персоналния си автограф, Белев позволи на компания от Близкия изток, да застрои Ропотамо и плажа Аркутино. В случая с довършването на Автомагистрала Струма зелените - Тома Белев, Борислав Сандов, Андрей Ковачев, Петко Ковачев и доближения им кръг, лобират за 15-километров тунел. Проект, зад който стои швейцарска компания, пишеЕко Новини.

За да прокарат плана пробваха да подбудят локалното население и рафтъри да стачкуват против автомагистралата. Не съумяха. В Кресна излизаха единствено те и няколко притежатели на противозаконни заведения - общо десетина индивида. Рафтърите се дистанцираха от тях. Зелените пробваха в центъра на София да провеждат всеобщ протест - още веднъж несполучливо.

Опитаха да създадат и провокация - техен деятел, Стоян Бешков, заместник-директор на Националния природонаучен музей, получил 4.7 млн. лева от тандема Сандов-Белев без търг, скъса осведомителна табела при първата копка на пътен възел Кресна, с цел да го отразят медиите. Отново не получиха от обществото, допълват от Еко Новни. Още преди да има постоянно държавно управление Тома Белев и зелените към този момент плашат, че когато дойдат техните хора на власт, още веднъж ще спрат автомагистрала " Струма ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР