В протестна готовност сме, тъй като предложението на правителството е

...
В протестна готовност сме, тъй като предложението на правителството е
Коментари Харесай

Зърнопроизводители: Задкулисние! Приемат се решения изгодни за определени хора

В протестна подготвеност сме, защото предлагането на държавното управление е недопустимо и несериозно. Изискването е да потвърдим какъв брой сме на облага и какъв брой - на загуба, а загубата при нас е като домино – всеки ден се усилва. Не считаме, че властта ще извърши и обещанията за законодателни промени, които пое. Днес ще вземем решение за провеждането на митинга. Ще уведомим и Националната асоциация. Това съобщи ръководителят на Видинския съюз назърнопроизводителите Жечко Андрейнски в ефира на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.

Земеделецът сподели, че в случай че митингът не се провежда в понеделник или вторник, след това ще бъде късно. Той сподели, че хората са изгубили доверие, тъй като всички съглашения са „ подмолни ". „ Приемат се решения, преференциални за избрани хора “, съобщи Андрейнски.

Земеделците са на мнение, че всички би трябвало да излязат на митинг, в това число животновъдите и овощарите. „ Не сме съгласни с метода, по който се отнасят с нашия живот, с производството и бизнеса ни “, обявиха те.

Предложението на премиера помощ от страната да получат единствено земеделците, които са били на загуба, Андрейнски разяснява по този начин: „ Не помня на протестиращите в Румъния да са им желали информация дали са на загуба, или на облага. Държавата там мисли за земеделските производители и решението се взе за три дни “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР