В присъствието на кмета на Пловдив Иван Тотев и директора

...
В присъствието на кмета на Пловдив Иван Тотев и директора
Коментари Харесай

Започна пролетното миене на пловдивските улици

В наличието на кмета на Пловдив Иван Тотев и шефа на Оперативна програма "Чистота " Иван Стоянов, пред зала Колодрума, бе даден формалният старт на пролетното миене на улиците в града.

Днес бе показана и новата техника, с която компанията разполага, създадена през 2018 и 2019 година, съобщи Българска телеграфна агенция.

Чистотата на улиците и качеството на въздуха непрекъснато се усъвършенстват, непрестанно обновяваме камионите, които чистят уличната мрежа в града ни, сподели иван Тотев.

Вече е ясно за всички, че замърсяването на въздуха не идва от прахоляка по улиците, а главно от отоплението на твърдо гориво, изясни кметът.

Пред публицисти Тотев сподели, че в общината няма декларирано желание за градеж в парка зад хотел "Санкт Петербург " в регион "Северен ", против което жителите в съседство проведоха няколко митинга. Кметът добави, че чака предложенията от притежателя на терена, след което ще стартират договарянията. По думите му не е наложително измежду тях да попада и закупуването на парцела от общината.

По-късно през днешния ден Иван Тотев ще има среща с шефа на зоологическата градина, на която ще се обсъдят процедурите по Закон за обществените поръчки за закупуване на животни. По думите на кмета до началото на това лято зоопаркът би трябвало да отвори порти за гости.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР