В пригодено подземно бомбоубежище в украинската столица най-малко 20 бебета,

...
В пригодено подземно бомбоубежище в украинската столица най-малко 20 бебета,
Коментари Харесай

Родени в Украйна от сурогатни майки бебета оцеляват в киевско мазе


В пригодено подземно бомбоубежище в украинската столица минимум 20 бебета, родени от сурогатни майки, чакат по кое време задграничните им родители ще могат да дойдат в разкъсваната от война Украйна, с цел да ги приберат и да ги заведат вкъщи си, съобщи Асошиейтед прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2872
Някои са единствено на няколко дни, само че всички са добре обгрижвани, макар че от време в точния момент и тук се чува обстрел.

Много от медицинските сестри в центъра за сурогатно майчинство също са блокирани в бомбоубежището, тъй като е прекомерно рисковано да пътуват всеки ден от у дома до работното си място.

Сега стоим тук, с цел да запазим своя живот и този на бебетата, сподели 51-годишната сестра Людмила Яшченко. Крием се тук от бомбардировките и тази ужасна бедност.

Яшченко сподели, че излизат за малко денем, с цел да подишат пресен въздух, само че не смеят да стоят прекомерно дълго. Тя се тревожи и за личните си деца – и двамата й сина, на 22 и на 30 години, се борят в отбрана на страната си.

Изтощението се усеща непрекъснато.

Почти не спим, споделя Яшченко. Работим без спиране.

Украйна има преуспяващ бранш за сурогатно майчинство и е една от дребното страни, които разрешават обслужване на чужденци. Родителите на тези бебета живеят в Европа, Латинска Америка и Китай, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР