В превод от санскрит карма“ означава действие“ Затова всичко, което правим

...
В превод от санскрит карма“ означава действие“
Затова всичко, което правим
Коментари Харесай

7 закона на кармата, които трябва да се спазват за повече просперитет в живота

В превод от санскрит „ карма “ значи деяние “

Затова всичко, което вършим или не вършим в този момент или в предишното рефлектира върху нас. И даже единствено с диханието си към този момент изпращаме във Вселената частичка от своята сила. Всички на пръв взор елементарни дейности на индивида се акумулират и се въплъщават в действителни събития и феномени.

  1. Кармата се състои не в наказване за неправилни действия. Или по-точно, тя не е единствено това. Кармата е част от душата на индивида и всичките му дейности са подложени на нейното въздействие.
  2. Кармата е призвана да ни научи да се ориентираме в живота. Страданията, успехите, всевъзможни житейски компликации и превратности, които ни се изпречват на пътя, ни оказват помощ да правим преходите в идващите измерения.
  3. Няма значение какъв брой обилни или незабележими са нашите дейности. Не бива да считаме, че дребните старания не водят резултати. Всяка постъпка се прибавя към общия брой осъществени от нас каузи и води до по-големи промени в бъдеще. Всяко нищожно деяние насочва обръщение във Вселената, като по този метод спомага за настъпването на избрани събития в бъдеще. И в никакъв случай не знаеш какво въздействие ще окажат постъпките ти върху другите хора и до какви последици могат да доведат.
  4. Добрата карма въздейства позитивно върху мозъка. Или най-малко по този начин споделят учените. Добрите каузи усилват способността на индивида към самоизцеление.
  5. Можете да изчистите кармата си благодарение на думите, които произнасяте.
  6. Осъзнавайки, че даже елементарните мисли и обикновените дейности оказват въздействие върху действителността, ние ставаме по-търпеливи и преставаме да действаме преждевременно и безогледно.
  7. Колкото и отрицателна да е кармата ни в настоящия миг, тя може да бъде изменена. И бъдещето ни е в нашите лични ръце.
Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР