„В прекрасни отношения сме с Асен. Изключително ми е близък.

...
„В прекрасни отношения сме с Асен. Изключително ми е близък.
Коментари Харесай

Симона от „София-ден и нощ” : Асен е моята сродна душа

„ В прелестни връзки сме с Асен. Изключително ми е непосредствен. Още когато се видяхме, имах възприятието, че го познавам от хиляди години. Случвало ли ви се е такова нещо, като че ли другарството е реалност още от първата минута, от първите разменени думи с някого? Не предстои на подозрение и на инспекция във времето, просто е реалност. Много е необичайно в действителност. Той си е моята сродна душа.



Но сред нас в никакъв случай не е имало повече от другарски усеща. Не съм била гадже и с никой различен от сериала”. Това декларира в изявление 22-годишната Калина Иванова, която изгря в ролята на Симона в известния сериал "София денонощно ". Макар всички артисти в продукцията да бяха дилетанти, те се радват на известност измежду младежите. Като дребна Калина посещава детска актьорска школа, а в този момент следва "Кино и телевизия ". Брюнетката и фаворитка на феновете дава първото си изявление след "София денонощно ". В момента тя снима нов онлайн сериал дружно със своя сътрудник - Кристиян Кирилов, прочут като Митака в същата продукция.

В момента тя развива и бизнес със студио за хубост. Това ме движи сега, влагам цялата си сила, обич и време, с цел да се случат нещата, както съм си ги намислила. Иска ми се по-нататък да развия мястото по автентичен метод, не просто като студио за хубост, а като освен това. Обожавам връзката с хора, желая да дам на студиото това, което нося в себе си - доста въодушевление, ентусиазъм и позитивен заряд.

източник: "България през днешния ден "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР