В предизборната кампания се убедих, че много от проблемите на

...
В предизборната кампания се убедих, че много от проблемите на
Коментари Харесай

Готви ли се Лена Бориславова за кмет на София?


" В предизборната акция се убедих, че доста от проблемите на хората, които ни поддържат, се вземат решение на локално равнище. "

Това написа в профила си във Facebook Лена Бориславова от " Продължаваме промяната ".

" Вчера Изпълнителният съвет на Продължаваме Промяната взе решение, че паралелно с работата в Народно събрание, другата значима задача пред нас са локалните избори – точно поради основната роля на локалната власт за подобряването на живота на хората във всяко кътче на страната. Бях номинирана да поема координационната роля в този развой и съответно да работя за акцията и проблемите на моя роден град София ", уточни Бориславова.

" Отговорността към тази задача e голяма - тя е определяща за посоката, в която ще се развива столицата ни след години злоупотреби и пропуснати благоприятни условия. И имам вяра, че тази задача е също толкоз значима за всички, които ме поддържаха на 2 април. Затова я одобрявам с благодарност и с цялата й отговорност, " добави тя.

Вярвам, че София заслужава транспарантно и европейско ръководство и ще работя дружно с всички вас, с цел да реализираме тази цел ", добави още Лена Бориславова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР