В предходните предавания видяхме част от участниците, които опитаха късмета

...
В предходните предавания видяхме част от участниците, които опитаха късмета
Коментари Харесай

MasterChef 2019: Първото предизвикателство

В предходните излъчвания видяхме част от участниците, които пробваха шанса си в кухнята на MasterChef , само че единствено 21 хоби-готвачи получиха заветните престилки.
 Станислав Райчев след MasterChef
Станислав Райчев след MasterChef

Победителят от предаването за прекарването да бъдеш MasterChef, за шегите и какъв е шансът заниманието да му стане съществена специалност

Оказва се обаче, че журито е било много снизходително и е раздало повече престилки, в сравнение с е трябвало. Ето за какво в този момент Силвена Роу, Андре Токев и Петър Михалчев ще насочат първото предизвикателство към участниците, в което те ще би трябвало да защитят мястото си в предаването.
 Снимка 410356

За задачата ще бъдат разграничени в три групи от по седем индивида. На първата група журито ще предложи четири други възможности, с които да готвят - земя, въздух, огън и вода .

Респективно тези други възможности ще понижават за всяка последваща група, а хоби-готвачите ще разполагат с 60 минути , с цел да сготвят ядене, което ще им подсигурява оставане в шоуто.
 Снимка 410358

Под кутиите, които са наименувани алегорично на естествени стихии, се крият люти чушки , гъби, сом и пъдпъдъци .
 Снимка 410357

Силвена Роу, Андре Токев и Петър Михалчев ще разяснят на участниците мощните и слабите страни на всеки един артикул, тъй като при чушките, да вземем за пример, би трябвало да се откри баланс на усетите, с цел да не е крайният резултат прекомерно пикантен.
 Снимка 410359

Всичко това ще сложи на тестване нервите на хоби-готвачите. И до момента в който едни са спокойни и уверени в рецептите си, други ще бъдат обзети от безпорядък и суматоха. Непознатите артикули в склада, огромните количества заготовки и опити за прескачане на софтуерни процеси ще спънат някои от участниците.
 Силвена Роу, MasterChef 2019 и какво би трябвало да има идващият победител
Силвена Роу и магията на десертите без скотски артикули и захар

Новият член на журито в MasterChef за здравословното хранене, за предизвикването в MasterChef и за това какво е най-важното в една кухня

А това ще постави завършек на фантазията им да завоюват MasterChef и премия от 100 000 лв..
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР