В предаването: Спортен обзор Директно от стадион Христо Ботев в Пловдив включваме

...
В предаването:
Спортен обзор
Директно от стадион Христо Ботев в Пловдив включваме
Коментари Харесай

„В темпото на Кари“, 29.04.2023: Валери Станков, Димитър Тасев, Полина Хаджиянкова, Иван Драганински

В предаването:

Спортен преглед

Директно от стадион " Христо Ботев " в Пловдив включваме спортния публицист Валери Станков , с който разясняваме едно историческо събитие - завръщането на " Ботев Пловдив " на Колежа след 9 години неявяване от своя дом.

Детска лека атлетика

Гмуркаме се в света на леката атлетика за деца в навечерието на Darko Team Baby Cup! С основателия на клуба - Димитър Тасев , си приказваме за спорта при най-малките, а Кари има опцията да организира една подготовка дружно с малчуганите.

За взаимоотношенията сред родители и деца спортисти

Каква е ролята на родителя в подготвителния развой на един млад подрастващ състезател? Как може родителят да покаже безусловната си поддръжка и какъв е езикът на окуражаването? Отговорите търсим от спортната психоложка Полина Хаджиянкова , с която беседваме за взаимоотношенията сред родителите и децата спортисти.  

Американски футбол в България

Намираме се на стадион „ Октомври “, с цел да се срещнем с детски тим по американски футбол на „ Софийските мечки “ и да разберем по какъв начин протича една тяхна подготовка. В начинанието ни оказва помощ треньорът по американски футбол Иван Драганински.

Вижте целия епизод във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР