В предаването Още от деня по БНТ Любомир Каримански, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Любомир Каримански, каза
Коментари Харесай

Любомир Каримански: Ние казваме стоп на политическия идеологически фанатизъм

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Любомир Каримански, сподели че в процеса на водачество не може да стане ясно кой е водачът, дали съм аз. „ Вероятно единствено времето може да покаже, последователността, методът, по който решаваме проблемите и по дейностите ".

По-важното за нас е, че ние споделяме стоп на политическия идеологически фанатизъм и споделяме, че на напред във времето би трябвало да бъде изведена стопанската система и проблемите на хората, добави Каримански. „ Как да влагаме средствата на България и на Европа в нашата стопанска система, с цел да получим стопански и финансов напредък ".

Коалиция „ дружно " ще влага средствата в бюджета, в стопанската система, в инфраструктура и да подсигури страната на бизнесмените метод да развиват умерено, бързо и гладко бизнеса си и по-късно, в случай че не доближават средства, да се вземат от другите фондове и европейски стратегии, добави Каримански. „ Всички в Европа вършат това, а ние тъкмо противоположното ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР