В предаването Още от деня по БНТ Атанас Атанасов, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Атанас Атанасов, каза
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Никак не е лесна координацията между нас и ГЕРБ

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Атанас Атанасов, сподели че към момента не са видяли бюджета. „ Аз ще се съсредоточа главно върху бюджетите на силовите структури, с цел да забележим какво ще може да се даде, само че бих споделил по този начин - пари против промени. Министърът, искайки спомагателни средства за Министерство на вътрешните работи, да изясни какви промени ще предложи ".

Има опция за малко време да бъдат осъществени промени, които да обезпечат средства от самия бюджет от вътрешната страна, добави Атанасов. „ И фрагментите, и средствата, всичко е обвързвано с бюджета, би трябвало да са положителни възнагражденията, с цел да са стимулирани чиновниците би трябвало и добра материална база. Но има доста звена, които съгласно мен са непотребни, доста администрация има и то в центъра. Териториалните поделения на Министерство на вътрешните работи са в доста по-неблагоприятна обстановка от тези, които са в столицата ".

Парламентът е за това да има конфликт на хрумвания, в това число и в бюджета да се търси усъвършенстване, счита Атанасов. „ Аз мисля, че болшинството, което е излъчило този кабинет, би трябвало да поддържа бюджета ".

Всички осъзнават, че след 2,5 г буксуване на политическата система, основаването на държавно управление беше сериозен триумф, безапелационен е Атанасов. „ Никак не е лесна координацията сред нас и ГЕРБ, вижда се и от тези плаващи болшинства. Но хората са ни изпратили със задачата да дадем ръководство на тази страна и разногласията сред нас би трябвало да бъдат продуктивни. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР