В предаването „Лице в лице по бТВ Тошко Йорданов, каза

...
В предаването „Лице в лице по бТВ Тошко Йорданов, каза
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ние винаги сме постъпвали последователно

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Тошко Йорданов, сподели че те са декларирали, че биха разговаряли с останалите политически партии. „ Ако мандатът отиде в Българска социалистическа партия, уповавам се, че те ще постъпят по този метод и ще беседват с всички. Всички имат време да помислят, да си охладят пристрастеностите и главите и в случай че се получи мандат в Демократична България, Българска социалистическа партия или у нас, мисля че това е верният метод ".

Въпросът дали ще останат Петков и Василев като министри, е въпрос, който би трябвало да се почисти вътре в обединението, когато беседваме, посочи Йорданов. „ Ние сме в Плевен, тъй като посещаваме всяка седмица разнообразни градове и беседваме с хората, с цел да обясняваме какво се случва, тъй като се къса връзката сред Народното събрание и естествените хора ".

Ние постоянно сме постъпвали поредно, безапелационен е Йорданов. „ Бяхме подписали съдружно съглашение. Когато едната от партиите и двама от водачите стартират да нарушават съдружното съглашение, какво очаквате да се случи ", попита Йорданов.

Няма безгрешни в тази обстановка, всички носят виновност - може би с друга тежест, само че всички носят виновност, безапелационен е Йорданов. „ Ние подходихме прекомерно търпеливо при започване на тази коалиция и може би оставихме неверно усещане у Политическа партия, че могат да изискват от нас, а не да водим естествен разговор ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР