В предаването „Лице в лице“ по бТВ Стефан Янев, каза

...
В предаването „Лице в лице“ по бТВ Стефан Янев, каза
Коментари Харесай

Янев: Лявото и дясното в политиката нямат точни физиономии в момента

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Стефан Янев, сподели че длъжностен министър председател не е особена привилегия, тъй като има доста въпроси за решение без работещ парламент. „ Защо направих партия? Мотивите бяха главно два – преди всичко, това което от много време приказвам и констатацията, че в българското политическо пространство, следим едно отделяне на гражданското общество от партиите. Нашата упоритост е да съберем съидейници и да създадем партия, които е покрай хората. И на второ място, ние сякаш свикнахме с една изборна интензивност сред 30-40 %. Това са двете съществени мотивационни линии, които следваме “.

Госпожа Симеонова е един първокласен човек и той е направил своя личен избор къде да бъде, съобщи Янев. „ Веруюто, което изповядваме е тъкмо такива хора със свободен дух, тъй че почитам нейното решение. Не одобрявам думата парчета. Ако става въпрос за живи хора, мисля че е несериозно, тъй като всеки човек има опция да прави избор в даден миг “.

А казусът „ Моллов “, ние сме в развой на съставяне, нито имаме партия, с цел да приказвам от името на партията, тъй че малко принадлежността на един подобен свободен човек към подобен план, сега той не принадлежи, има си избрани неща, които да взема решение, да си почисти името, тогава да заповяда, в случай че към момента демонстрира интерес, изясни Янев.

Тази дискусия с ляво и дясно, каква партия сме, е най-големият проблем сега, счита Янев. „ Лявото и дясното нямат точни физиономии сега. В последна сметка този идеологически проблем е подбуден от процеса на изкристализирането на либерализма. В този смисъл не мисля, че етикетите оказват помощ на гласоподавателите да се ориентират “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР