В предаването Контрасти по Радио София разгледахме стратегиите, които правят

...
В предаването Контрасти по Радио София разгледахме стратегиите, които правят
Коментари Харесай

В основата на всеки успешен бизнес е... страстта

В предаването " Контрасти " по Радио София разгледахме тактиките, които вършат един бизнес печеливш. Какво ни е нужно, с цел да стартираме стремежи от нас бизнес, по какъв начин да управляваме нашите финанси и чиновници? Ако към този момент имаме бизнес, който обаче не е печеливш, по какъв начин да го създадем сполучлив? И по какъв начин този триумф да бъде непрекъсната големина?

Отговор на тези въпроси потърсихме от специалиста по договаряния и продажби Стоян Тасев . Ако към този момент имате собствен бизнес, само че резултатът от него не ви удовлетворява, значи би трябвало да измененията тактиката. Ако пък някой от вас желае да започва собствен бизнес, само че не знае от кое място и по какъв начин да стартира, в случай че не сте наясно със стъпките, които да ви задвижат в определената от вас посока, ще би трябвало да се обучите. Практиката демонстрира,че бизнесът, който е подкрепян от професионален коуч, е сполучлив.

Водещото е човек да построява своя бизнес със пристрастеност, да открие нещото, което го разпалва, нещото което желае да прави и ще го прави със пристрастеност. Един от главните фактори за сполучлив бизсен е печелившата тактика. Инвестирането в образование на чиновниците също е от главно значение.

Стоян Тасев поучава още: Ако не се чувствате добре, не се опасявайте да измененията посоката!  Не се опасявайте да търсите вашите тактики, с цел да сте и сполучлив и задоволен. Като не забравяте, че постоянството е 50% от триумфа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР