В предаването ЕвроДикоФ Сашо Диков разказва за златния булевард на

...
В предаването ЕвроДикоФ Сашо Диков разказва за златния булевард на
Коментари Харесай

Игнат Раденков: Не са напразни думите на Ахмед Доган, че той управлява управляващите

В предаването " ЕвроДикоФ " Сашо Диков споделя за " златния бул. " на Варна, който е регистриран като малко над 3 километра в действителност е 2 километра, а 1 км е регистриран на стойност 54 млн.

''Вследствие на огромен и просторен материал от предходната година, месец юни, Специализираната прокуратура се е самосезирала и ми изпратиха писмо и няколко телефонни диалога имахме дали бих оказал помощ с настоящи документи и причини, както и актове, протоколи и правосъдни решения''. Това разяснява общественикът от гражданското съдружие " Варна " Игнат Раденков.

" От досието, която ще Ви изпратя, с толкоз доказателствени материали, изрично цялото общество ще придобие визия за всичко, което битува. Че мафията си има страна, че страната ни е като разграден двор, ще го видите в приключен тип. Сега желая и да засегна казуса, който е очевиден - бул. Васил Левски. Българският народ би трябвало да знае, че Законът за публичните поръчки нито се съблюдава, нито се ползва. Вярвайте, не са напразни думите на Ахмед Доган, че той ръководи ръководещите, а ресурсът се разпределя от обръчи от компании посредством партиите. Всичко това е в деяние. И това е най-много в Борисов 3. Печели нашата компания, а цената е колкото толкоз ", разяснява Раденков.

''Тази убийствена корупция заплашва съществуването ни като народ. Оглавихме всички отрицателни ранглисти в ЕС'', добави Раденков.

''С встъпването на Бойко Борисов се разпорежда без търг на Хидрострой Двореца на спорта и културата'', разкри строителят.

Какво още описа Игнат Раденков в ''ЕвроДикоФ'' можете да видите след 9:37 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР