В празник за сетивата се превърна появата на Христиан Ненов

...
В празник за сетивата се превърна появата на Христиан Ненов
Коментари Харесай

Българският Ед Шийрън пристана на Михаела Филева


В празник за сетивата се трансформира появяването на Христиан Ненов от Варна в „ Гласът на България “. С осъществяването си на китара и топлия си, сетивен тембър, 20-годишният гений вкара Лечев, Михаела, Графа и Камелия в настървена борба да го привлекат в тима си. Христиан сподели качества на приключен музикант, а оголеният нерв в гласа му мигновено провокира асоциации с Ед Шийрън. Досущ като британеца и Христиан стартира да се устоя като махленски музикант, само че като преселник в Северна Ирландия. „ Христиан, най-голямото ти преимущество е, че ти си създател. За мен ще бъде безусловно наслаждение, в случай че дойдеш в моя тим да пишем музика дружно “, разчувства се Михаела Филева.

Лечев провокира Христиан да изсвири нещо авторско, а резултатът го накара да се хване за главата. „ Момче, тази музика би трябвало да я споделиш със света. Нямам самообладание да се затворим двамата в студио. За разлика от другите, аз няма да трансформирам звученето ти, ще те продуцирам подобен, какъвто си! “, разпали се Графа.

Христиан, който продължи в тим Михаела, живее от две години в Северна Ирландия. Заминава, с цел да помогне финансово на фамилията си. Каца в непознатата страна без дом и сигурна работа, само че още с първия си концерт на улицата попада на човек със звукозаписно студио, който го назначава. Учи за тонрежисьор, стартира да води актьорски курс, а сега работи в хлебарница, без да изоставя музиката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР