В повечето случаи на тези ритуали се гледа като на

...
В повечето случаи на тези ритуали се гледа като на
Коментари Харесай

Ритуалите, с които завинаги ще прогоним БЕЗПАРИЧИЕТО

В множеството случаи на тези ритуали се гледа като на нещо еднократно. Ако да вземем за пример се нуждаете от известна сума пари и желаете да я получите на момента, може да се възползвате от тях и да опитате да обърнете нещата във ваша изгода.

Не е желателно с ритуалите да се прекалява, тъй като висшите сили не обичат прекомерно многото условия и в случай че започнете да ги вършиме постоянно, рискувате да спрат да работят.

Нека обаче да не забравяме, че има и вълшебен правила, които също могат да ни предпазят от нищетата, стига да ги съблюдаваме. Те няма по какъв начин да ни обещаят благосъстояние, само че в случай че се придържаме към тях, доста евентуално е безпаричието да ни подмине.
Ето ги и самите правила:
• Никога не взимайте заем в понеделник;

• Дълговете не трябва да се връщат във вторник;

• Ако в края на месеца в портфейла са ви останали дребни стотинки, наложително ги похарчете или ги дайте на безпаричен човек, с цел да не е идващият месец такъв;

• Ако желаете да помолите шефовете си за покачване на заплатата, говорете с тях в средата на деня, в сряда;
Ако постоянно намирате пари на пътя, вижте какво значи ТОВА!
Едва ли съществува човек, който в никакъв случай през живота си да не е откривал монета на улицата. Обикновено, без доста да му мислим, навеждаме...
Прочети повече
• Когато харчите едри банкноти, не го правете за да ги развалите. На времето се е приемало, че заменяйки едрите банкноти с дребни, е на безпаричие;

• Когато внасяте пари по сметката си, в никакъв случай не слагайте кръгла сума;

• Когато слънцето залезе, домът не се мете. Иначе рискувате цялата облага да бъде изметена;

• Ако вкупом сте получили огромна сума пари, не бързайте да я харчите. Внесете я в дома си, с цел да пренощува там и чак на идващия ден може да похарчите дребна част от парите.

Спазвайте тези правила, в случай че желаете безпаричието да ви подминава. Каквито и ритуали да вършиме, помнете, че с тях не трябва да се прекалява, тъй като в един миг ще спрат да работят.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР