В последното си обръщение във Фейсбук президентът Володимир Зеленски призовава

...
В последното си обръщение във Фейсбук президентът Володимир Зеленски призовава
Коментари Харесай

Зеленски: Санкциите няма да спрат новата кървава офанзива на Путин в Донбас

В последното си послание във Facebook президентът Володимир Зеленски приканва международните държавни управления да усилят глобите си против Русия , като предизвестява, че в случай че това не бъде направено, това ще се равнява на " позволение " за продължение на офанзивите против Украйна.

" Днес западните страни оповестиха нов пакет от наказания против Руската федерация ", сподели Зеленски.
 Байдън: Санкциите ускоряват натиска над Путин
Байдън: Санкциите ускоряват натиска над Путин

Съединени американски щати с дейна позиция

" Този пакет има величествен тип. Но това не е задоволително ", продължи той.

" Все още надали може да се назова съпоставим със злото, което светът видя в Буча. Със злото, което продължава в Мариупол, в обстрела на Харков, в опита на Русия да стартира нова световна кървава атака в Донбас. "

Той споделя, че Украйна продължава да упорства за " цялостна обсада " на съветската банкова система, а демократичният свят да откаже да купува съветски нефт.

Той също по този начин приканва западните водачи, които съгласно него към момента не са намерили гръбнак да се опълчват на Русия.
 Медведев съпостави западните наказания с Инквизицията
Медведев съпостави западните наказания с Инквизицията

Той предизвести, че предстоят доста каузи поради отнемането на благосъстоятелност

" Някои политици към момента не могат да решат по какъв начин да лимитират потока от долари и евро към Русия от търговията с нефт, тъй че да не застрашат личните си стопански системи ", добави Зеленски.

" Ембаргото върху доставките на съветски нефт по този начин или другояче ще бъде наложено. Форматът ще бъде открит. Единственият въпрос е какъв брой още украински мъже и дами ще имат време да убият съветските военни, с цел да може вие, някои политици - а ние ви познаваме, да покажат малко увереност ", разяснява украинският президент.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР