В последно време, в Мрежата се появяват все повече различни

...
В последно време, в Мрежата се появяват все повече различни
Коментари Харесай

Неофициална дата на анонса на видеокартата GeForce GTX 1070 Ti

В последно време, в Мрежата се появяват от ден на ден разнообразни детайлности по отношение на “митичната” видео-карта Nvidia GeForce GTX 1070 Ti , която е отговор на “зелените” на AMD Radeon RX Vega 56. И макар, че множеството от тях могат да се включват в редиците на слуховете и спекулациите, изданието на шведския запас Nordic Hardware, твърди, че посредством “анонимни източници” е съумяла да разбере точната дата на анонса на новия видеоускорител дружно с окончателните му механически характерности. Между другото, в предишното шведските сътрудници за повече от седмица предвидиха времето за дебюта на сегашния игрови флагман от Nvidia — GeForce GTX 1080 Ti.

По информация на Nordic Hardware , дебютът на видеокартата Nvidia GeForce GTX 1070 Ti ще се организира на 26 октомври. Устройството е основано на орязаната версия на графичния процесор GP104 с 2432 CUDA ядра, 152 текстурни и 64 растерни блока. Работната периодичност на GPU ще бъде от 1607 до 1683 Mhz. Подсистемата на паметта е идентична с към този момент познатата карта GeForce GTX 1070 и е показана от 8 гигабайта GDDR5 с 256-битова шина и ефикасна периодичност от 8 Ghz. Номиналното равнище на TDP в новата графична карта ще доближи 180 Вата.

Също по този начин се оповестява, че AIB-партньорите на “зеления” чипмейкър към този момент работят над личните разновидности на картата GeForce GTX 1070 Ti , представянето на които ще се организира скоро след формалния анонс.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР