В последно време се наблюдават , при които хора от

...
В последно време се наблюдават , при които хора от
Коментари Харесай

Изпълнителите отвръщат на удара. Карди Би замери фен с микрофон

В последно време се следят, при които хора от публиката хвърлят евентуално рискови предмети по разнообразни музикални реализатори. В някои обстановки се стига и до съществени пострадвания на звездите.

На последния концерт на Карди Би обаче функциите се смениха - публиката е тази, която се оказа застрашената.

В събота рапърката пя в Drai`s Beach Club в Лас Вегас. Във видеоклип от събитието се вижда по какъв начин по време на осъществяване на песента " Bodak Yellow " човек от публиката държи протегната чаша над главата си. Той взема решение да изпръска Карди Би със наличието на чашата.

Косата, лицето и роклята на 30-годишната звезда са заляти от течността, а тя мигновено взема решение да отвърне на удара - замеря нападателя с микрофона си.

За жал различен почитател попада под мерника ѝ, а Карди стартира да ругае разярена.

A concertgoer threw a drink at Cardi B while she was performing on stage. Video captured her response
— CNN (@CNN)
Охранители се струпват към нея и в публиката. Следва малко спиране на концерта, а по-късно тя продължава сета си.

В от петък, оповестено в TikTok на идващия ден, се вижда по какъв начин рапърката хвърля микрофона си по диджей, който наподобява прекъсва песента ѝ прибързано по време на осъществяване в нощен клуб. От клипа не излиза наяве дали го е уцелила, само че кой знае, може от третия път да ѝ се получи.

Най-добре е да няма повече мотиви, в които хора от публиката нарушават персоналното пространство на изпълнителите и скапват груповото прекарване.

Потребителите в Twitter значително са на страната на изпълнителката, само че това, което им прави най-силно усещане, е, че музиката продължава да свири - даже откакто Карди Би е спряла да пее.

,,Изпълнение онлайн? Наистина ли? Защото песента не спря, когато микрофонът беше хвърлен ", написа един от коментиращите.

,,Ходя на доста концерти и множеството от рапърите извършват по този метод. Не е лип-синк (синхронизиране на устните), можете да чуете и гласа им ", отвърна различен.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР