В последно време Румър Уилис е по-провокативна от всякога, а

...
В последно време Румър Уилис е по-провокативна от всякога, а
Коментари Харесай

Кого ядоса Румър Уилис по бельо

В последно време Румър Уилис е по-провокативна от всеки път, а фотосите й в обществените мрежи не остават без търсеното от нея внимание.
 Румър Уилис и новите провокативни фотоси на щерка на Брус Уилис и Деми Мур
Румър Уилис - гола и откровена

Какво желае да ни каже, като се съблича

Дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис основава усещане, че няма проблеми с голотата и много постоянно приказва за това какъв брой е значимо да обичаме себе си, без значение по какъв начин изглеждаме. Тези изводи постоянно са съпроводени със фотоси в нищожно облекло .

Такива са и най-новите фрагменти в профила на Румър, част от рекламната акция на марката долни дрехи CUUP, с която неотдавна разгласи, че си партнира. Тя изрази и цялостната си поддръжка към тяхната акция, ориентирана към дамите, които имат проблем с това да се одобряват и харесват такива, каквито са.

32-годишната Уилис не крие, че в началото й е било мъчно да се снима по долни дрехи, само че през днешния ден за нея това е едно " лечебно " прекарване . Тя декларира своята убеденост и с думите, че не дължи на никого пояснение за изборите си, очевидно визирайки и този да театралничи без облекла..

Снимките, които Румър показа в Instagram профила си, са част от сложното й пътешестване към това да успее да обича себе си. Тя още веднъж напомня, че през годините нееднократно е била обект на рецензии и насмешки за метода, по който наподобява . И това да се снима по долни дрехи е нейният метод да се излекува, да си помогне да се обича такава, каквато е.

Но очевидно това обръщение и тази цел не съумяха да доближат в този си тип до всички, видели фрагментите. Не закъсняха мненията, че това не е верният метод една жена да приказва за любовта към себе си, тъй като тялото е съкровено и не трябва постоянно да е на напред във времето.

" Това не е обвързвано със секс, нито е за привличане на внимание " , разясни още веднъж Уилис, останала разочарована, че не е разбрана вярно. Въпреки това, тя е безапелационна, че ще продължи да прави това, което счита за потребно за себе си и за метода, по който се усеща. А хората помоли да не я подлагат на критика, тъй като никой не знае през какво е минала.
 Румър Уилис, проблемите с алкохола и признанието на трезвеността на дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур
Порокът, който Румър Уилис наследи от Деми Мур

И съумя ли да се оправи с него

Сред мненията се откроява и този на майката на Румър Деми Мур . Тя за следващ път изрази гордостта си от своята щерка и съобщи, че куражът и силата й са в действителност вдъхновяващи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР