В последно време името на египетския нападател на Мохамед Салах

...
В последно време името на египетския нападател на Мохамед Салах
Коментари Харесай

Салах има бързи крака, но дори той ще се поклони на най-подценения гол в Англия

В последно време името на египетския нападател на Мохамед Салах нашумя още повече след невероятните му мачове. В някои от тях той изуми и с впечатляващи попадения, при които основни бяха умопомрачително бързите му крайници.
Кой обаче помни Йохан Елмандер? Нападателят е играл в родната Швеция, Нидерландия, Дания, Франция, Англия и Турция по време на кариерата си, в която има и 85 участия за националния тим. Английските почитатели биха го помнили най-добре около 3-те му сезона в Болтън.
Елмандер игра 108 пъти за отбора и означи 22 попадения. Във финалния му сезон там, шведът впечатли с 10 гола във Висшата лига, което му обезпечи трансфер в Галатасарай. Именно по време на тази акция (2010/11) пристигна и един от най-красивите голове в историята на този мощен шампионат, както и безспорно един от най-подценените такива.
Това се случва тъкмо преди 11 години, когато Болтън печели с 3:2 против Уулвърхемптън, а Елмандер вкарва за 2:0 в интерес на своя отбор. Той получава топката в наказателното поле - с тил към вратата, а зад него стоят двама противникови бранители (и още един отпред). Шведът съумява да направи мъчно обяснимо (и още по-трудно изпълнимо) придвижване, с което се освобождава, а след това и приключва с хубав гол.
Можете да му се насладите във видеото по-долу в материала. Човекът зад микрофона бе повече от впечатлен от видяното и не си спести похвалните думи. За разлика от собствен сътрудник... Горкият .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР