В последно време Джерард Бътлър е чест гост в различни

...
В последно време Джерард Бътлър е чест гост в различни
Коментари Харесай

Защо Джерард Бътлър е плакал за Хилари Суонг

В последно време Джерард Бътлър е чест посетител в разнообразни шоу стратегии и телевизионни формати. И с изключение на за персоналния си живот, обича да разкрива и любопитни моменти от филмовата си кариера.

Наскоро артистът приказва за случая, по време на фотосите на Plane, който съвсем го изгаря жив. В последните дни пък, си спомни за момента, в който едвам не убива на снимачната площадка своята колежката Хилари Суонг.

Последното признание Джерард направи по време на присъединяване си в Шоуто на Дрю Баримор. 53-годишният артист влезе в редица елементи и детайлности, с цел да опише случая, случил се при снимането на кино лентата от 2007 година " P.S. Обичам те ".

С известна доза комизъм - поради дистанцията на времето и благополучния завършек на историята - Бътлър споделя по какъв начин снимат сцена, в която героят му, останал единствено по долни дрехи, е трябвало да бъде замерен с предмет в лицето. Вместо него обаче, парчето е отхвръкнало и е уцелило главата на Хилари Суонг. При това ударът е бил много сериозен, откакто е имало и кръв, и в последна сметка се е наложило актрисата да бъде откарана в болница.

" Представете снимачна площадка, изпълнена с хора. И внезапно всички изчезват. Оставам единствено аз, с моите ирландски боксерки, ботуши и чифт чорапи. И просто започнах да рева. Адски се уплаших, а сигурно уплаших доста и Хилари ", добавя артистът.

В последна сметка фотосите на кино лентата не престават, а Бътлър прецизира, че до техния край е бил извънредно деликатен към колежката си Суонг и е правил всичко допустимо тя да се усеща добре. " Дори споделих на режисьора, че няма да мисля за себе си в този филм, а единствено за нея ", спомня си Бътлър и дефинира Хилари като " страхотна - и като човек, и като колежка ".

Филмът " P.S. Обичам те ", който е режисиран от Ричард Лагравенезе, е основан на едноименния разказ на ирландската писателка Сесилия Ахърн, напомня Рeople. Освен Бътлър и Суонк, която сега е бременна и чака близнаци, във кино лентата вземат участие още Лиза Кудроу, Джина Гершон, и Джефри Дийн Морган.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР