В последния работен ден от седмицата е време за четвъртфинали

...
В последния работен ден от седмицата е време за четвъртфинали
Коментари Харесай

Четвъртфинали с Гоф, Циципас, Беретини и Хуркач – Тийм: Коментирайте днешните мачове


В последния работен ден от седмицата е време за четвъртфинали на огромните шампионати, които следим през седмицата.

На WTA 1000 шампионата в Гуадалахара началото ще бъде в 22 часа с мач сред Виктория Азаренка и Коко Гоф. След това е американското дерби сред Джесика Пегула и Слоун Стивънс, а след 3 часа стартира директния конфликт за последното място на Финалите на WTA, в който една среща друга се изправят Мария Сакари и Вероника Кудерметова.

От трите мъжки шампионата първи стартират в Неапол, където Пабло Кареньо Буста и Фабио Фонини би трябвало да доиграят дуела си от втори кръг, след което започват и мачовете от четвъртфиналите, в които домакините ще стискат палци на Матео Беретини и Лоренцо Музети.

В Стокхолм в 13 часа започват Алекс де Минор и Денис Шаповалов, а по-късно е ред за Холгер Руне и Камерън Нори. Във вечерната сесия Стефанос Циципас се изправя против ракета №1 на Швеция Майкъл Имер.

В Антверпен още веднъж ще е доста забавно. В 13:30 Себастиан Корда играе с Йошихито Нишиока, а по-късно е суперсблъсъкът сред Хуберт Хуркач и Доминик Тийм. Във вечерните часове програмата предлага срещите Ришар Гаске – Давид Гофен и Даниел Еванс – Феликс Оже-Алиасим.

От 19 часа ще следим и шоу шампионата Red Bull Bassline, в който присъединяване ще вземе Григор Димитров.

Отново доста мачове с българско присъединяване ще има в Созопол, където в четвъртфинали на сингъл ще играят Денислава Глушкова при дамите, Александър Лазаров, Александър Донски и Симеон Терзиев при мъжете.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР