В последния пролетен месец няколко зодии ще се радват на

...
В последния пролетен месец няколко зодии ще се радват на
Коментари Харесай

Ретрограден Сатурн обира парите на тези 5 зодии през май

В последния пролетен месец няколко зодии ще се радват на голямо благополучие, те ще съумеят да укрепят позициите си на работното място и да намерят естетика в персоналните връзки. 5 представители на зодиака обаче мъчно ще реализиран задачите си заради ретроградния Сатурн, който ще обърка всичките им проекти, написа в. " Монитор ".

Овен

Овните ще имат проблеми в професионален и персонален проект през месец май. Астролозите им предлагат доста деликатно да подхождат към всичко. Възможно е да има съществено промени на работното място. Ще сте доста раздразнителни и непрекъснато ще се дразните на фамилните си проблеми. Неприятни обстановки ще имате след 22 май. През интервала се усилва рискът от взимане на недомислени решения, следствията от които ще ви застигнат в бъдеще.

Телец

Телците ще би трябвало да се приспособяват към новите обстановки, които през май месец ще са доста. Не всички обаче ще бъдат позитивни. Чакат ви неприятни изненади на работното място, вероятно уволняване или понижаване на заплащането. Астролозите поучават да внимавате за здравето си. Укрепете имунната си система и преосмислете режима си на хранене.

Дева

Девите ги чакат капани в професионален проект. Ще има завистливи хора и недоброжелатели към вас, които са способни да вдигнат олелия за всяка ваша даже и дребна неточност и по този начин да скапват репутацията ви. Не са изключени и проблеми в персонален проект. Добре е да не действате преждевременно и да сте гъвкави.

Везни

Основният проблем при вас през май ще е във финансите. Желанието да печелите повече може да повлияе и на здравето ви. Големият стрес и преумората ще предизвикат главоболие и меланхолия. В средата на месеца има риск да изгубите огромна сума пари. Добре е да не се включвате в съмнителни планове, които изискват финансови вложения.

Лъв

Трябва да обърнете повече внимание на документите и счетоводството си. Внимавайте какво подписвате и по какъв начин харчите, тъй като може да претърпите огромни загуби. Астролозите предлагат да не стартирате никакви нови бизнес инициативи и да не подписвате контракти след 20-о число.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР