В последния от серията почивни дни за Великден - специални

...
В последния от серията почивни дни за Великден - специални
Коментари Харесай

Ограничения на движението и пътни ремонти в последния от серията почивни дни

В последния от серията почивни дни за Великден - специфични ограничения за безвредно придвижване по главните пътища в страната поради упования засилен трафик. Какви са плануваните ограничения - вижте от директното включване на Иво Никодимов.

От 14 до 20 часа през днешния ден се лимитира придвижването на камиони над 12 тона по автомагистралите и най-натоварените прави.

За облекчение на трафика, до на следващия ден заран, в ремонтираните сектори на Автомагистрала " Хемус " и " Тракия " ще работят по две ленти за София и една за Бургас и Варна. Осигурени са и различни направления.

Експертите поучават да се планува повече време за напредване, да се кара със съобразена скорост и да не се употребяват спешните ленти на автомагистралите за изпреварване.
Гл. контрольор Илия Георгиев - " Пътна полиция " ГДНП: Припомням на всички водачи на товарни коли, че от 14 до 22 ч. е годна възбраната за придвижване по основни пътища и автомагистрали за товарни коли нас 12 т. Съвместно с АПИ има основана краткотрайна организация на придвижването по автомагистралите. Призовавам всички водачи да съблюдават тези ограничавания, да съблюдават разпоредбите, тъй като имаме установени случаи и на водачи, които нарушават възбраната за придвижване по спешната лента. Около 10 такива случая има.  Специални ограничения за безвредно придвижване в последния от серията почивни дни Специални ограничения за безвредно придвижване в последния от серията почивни дни
В последния от серията почивни дни за Великден - специфични ограничения за безвредно напредване по главните пътища в страната. Повече информация за трафика...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР