В последния ден на рубриката сигурни футболни прогнози записахме добра

...
В последния ден на рубриката сигурни футболни прогнози записахме добра
Коментари Харесай

Събота е ден за футбол, ето и сигурните футболни прогнози за днес

В последния ден на рубриката сигурни футболни прогнози записахме добра успеваемост от 2 познати от 3 срещи, само че огромната ни цел е, колкото се може по-често, екипът ни от типстъри да съумява в 100% от тези свои залози. Задава се богата на събития събота в европейския футбол , ето и сигурните оферти за през днешния ден:
17:00 часа: Шефийлд Юнайтед - Родъръм (от The Dalai Lama)
Шефийлд Юнайтед посреща Родъръм в следващ мач от британския Чемпиъншип. Формата на домакините през сезона е добра, а те са с четири победи в последните си четири семейства. Родъръм е в зоната на изпадащите, като има единствено седем точки през сезона като посетител.
Прогноза : Успех за Шефийлд – 1,40 коефициент.

17:15 часа: Атлетико Мадрид - Леганес (от The Gambling Guy)
Атлетико Мадрид е най-хубавият хазаин в испанската Ла Лига, като тимът има единствено едно проваляне - от Реал Мадрид. " Дюшекчиите " не са сложени напрегнат, защото тимът изостава на 7 точки от Барселона, само че един мощен край на шампионата може да помогне на тима въпреки всичко да направи някаква конспирация в шампионата. Когато липсва напрежение върху тима, домакинските мачове се печелят елементарно и точно това можем да чака този следобяд на " Уанда Метрополитано ". Откакто Леганес се завърна в Ла Лига, Атлетико завоюва и двата мача (4:0 и 2:0), като сходен ще е развоят и през днешния ден. Гостите са в дъното на таблицата в гостувания и от 13 срещи имат 8 провали. Най-логичният излаз е победа за Атлетико.
Прогноза : Победа за Атлетико Мадрид (коефициент 1.45)

21:30 часа: Киево – Милан (от Mr. Corner)

Домакините са на дъното в Серия А с едвам 10 точки от началото на сезона и на процедура нямат шансове да се спасят от отпадане. Сега отборът на Киево посреща окуражения тим на Милан, който още веднъж играе мощен футбол, а това се вижда и от резултатите – четири следващи победи в шампионата. Двубоят е отлична опция за „ росонерите “ да затвърдят мястото си в топ 4, откакто съумяха да се изкачат до третото място в Серия А. Очертава се лесна победа за Милан против тим, който просто няма защо да се бори в този мач.
Прогноза : Победа за Милан (1.57 коефициент)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР