В последния ден на март католическият свят отбеляза Великден. По

...
В последния ден на март католическият свят отбеляза Великден. По
Коментари Харесай

Семейството преди всичко - важният жест на принц Уилям

В последния ден на март католическият свят означи Великден. По мотив празника в замъка Уиндзор се организира традиционната църковна работа, на която участват всички членове на кралското семейство. Тази година обаче бе малко по-различна. Въпреки диагнозата си крал Чарлз се появи в положително въодушевление, а огромните отсъстващи бяха принц Уилям и Кейт Мидълтън.
 Крал Чарлз и Камила в положително въодушевление на Великденската работа в замъка Уиндзор
Великден в Уиндзор - ухилен Чарлз, отсъстваща Кейт

Кралското семейство в понижен състав

Във видеото, в което призна, че неотдавна е била диагностицирана с рак, принцесата на Уелс не загатна по кое време ще се върне към кралските си задължения, а никой от двореца няма желание да я пришпорва да го прави, преди да се почувства задоволително добре. Затова нейното неявяване бе изцяло предстоящо и целесъобразно.

Същото може да се каже за принц Уилям, който за следващ път поддържа думите на брачната половинка си, че той е най-голямата й опора, като избра да остане до нея и децата й, а не да се причисли към татко си и останалите си родственици за службата. 
 Снимка 654745

Решението му е било продиктувано от главното му предпочитание да накара Кейт Мидълтън да се усеща обичана, подкрепяна и никога изолирана поради житейското приключение, през което й се постанова да премине. И по този начин принцът на Уелс за следващ път сложи своето собствено семейство ред всичко останало.

Взаимната поддръжка, която съпрузите си обезпечават години наред, сигурно е най-голямата им мощ, която ги направи една от най-харесваните и авторитетни двойки в целия свят. И както Катрин постоянно е бил мощният тил и дясната ръка на, в този момент е негов ред да й обезпечи всичко, от което има потребност в този сложен миг, написа People.
 Снимка 648755

Принцесата на Уелс е същинска късметлийка, тъй като с изключение на на безрезервната поддръжка на своя брачен партньор, може да разчита и на тази от трите си деца. Те може да са още дребни, само че израствайки в кралския двор са минали през много повече от връстниците си.
 Кейт Мидълтън без Уилям - за какво принцът отсъства, когато призна, че е болна от рак
Защо Уилям не беше до Кейт, когато призна за рака

Кой взе това решение

А в този момент одобряват заболяването на майка си Кейт Мидълтън изцяло осъзнато и са взели драговолно задачата да я накарат да се усеща оптимално удобно. И най-важното за тях и в този момент, и преди е било постоянно да се забавляват оптимално, когато са дружно, без значение от останалите условия, които не всеки път са удобни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР