В последния ден, когато се разбра, че няма да направят

...
В последния ден, когато се разбра, че няма да направят
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Проверката на АДФИ за „Хемус“ не установи нито едно нарушение по строежа на автомагистралата

В последния ден, когато се разбра, че няма да създадат държавно управление, излезе информация в Агенцията за държавната финансова ревизия, която е подчинена директно на Асен Василев, че не са открити нередности във връзка с автомагистрала „ Хемус “.

Една година „рашковщината“ шестваше и лъжата против нас бе съществена вест. Това съобщи водачът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов в Бургас.
Той беше безапелационен, че ГЕРБ ще върне втория мандат, тъй като партията има правила.
„ За третия мандат няма с кого да преговаряме. Имаме решение с Българска социалистическа партия да не управляваме. Христо Иванов сподели, че ще си търси други другари. Той сподели, че ще сяда на една маса с Политическа партия и Има Такъв Народ. А за похлупак на всичко Петков му заби за „ меките китки “ “, сподели още Борисов.
Председателят на ГЕРБ не скри гнева си от това, че Автомагистрала „ Тракия ” към този момент година и половина не се поддържа.
„ Тя е рискова за здравето и живота на хората. Средната лента не е ремонтирана, тировете карат в спешната, а всички бягат в лявата. Това донесоха. Това не им беше задоволително. Те знаят какво са създали. Знаят за цялостния си неуспех и знаят, че би трябвало бързо да избягат ”, уточни Борисов и добави, че правосъдната промяна на ръководещите се сведе до това да намерят пост на Бойко Рашков.
„ За седем месеца има импортирани три законопроекта от цялата им огромна промяна. Само един от тях е признат от ръководещата коалиция. Тези момчета са от година и половина министри и се оказва, че при всяка проблематична обстановка има забъркани служители на реда и коли със специфичен режим на придвижване ”, добави той.
По думите му от ГЕРБ няколко пъти са помогнали на „ Продължаваме Промяната ”. „ Най-тежкият въпрос за това държавно управление беше изборът на началник на Българска народна банка. Помогнахме. После Украйна – помогнахме. След това беше Северна Македония. Ние освен не ги атакувахме, а внесохме предлагането. След това бяха аматьорски изгонените съветски дипломати. Въпреки всичко, ние отново ги подкрепихме, с цел да могат Българска социалистическа партия да излязат чисти. Щяхме да ги подкрепим и за държавно управление. Все трима депутати щях да намеря ”, разяснява още водачът на ГЕРБ.
Той прикани за зоркост, тъй като при предварителни избори се готвят нови измами с машините за гласоподаване. „Затова 8 % би трябвало да ни е разликата“, безапелационен беше Борисов.
„ Радев аргументи доста вреди. Той докара тези хора и животът ще му го върне в този момент за служебното държавно управление. Как ще оправя блатото, който оставиха? Аз с моя опит не се ангажирам. Мога единствено да му пожелая триумф ”, уточни Бойко Борисов.
Той разяснява и тежката злополука на бул „ Черни връх “ в столицата и предизвести, че все по-често стават произшествия с коли с полицейски лампи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР