В последните три дни групата на Европейската народна партия в

...
В последните три дни групата на Европейската народна партия в
Коментари Харесай

Ева Майдел: В ЕНП чертаем пътя за една по-амбициозна Европа

„ В последните три дни групата на Европейската национална партия в Европарламента, част от която е и групата на евродепутатите на ГЕРБ, дебатирахме целите за една по-амбициозна Европа. Европа, която пази жителите си и способства за сигурността на континента.

Европа, която основава благоприятни условия за бизнесите и за жителите да развиват концепциите и гениите си. Европа, която влага в работни места, инфраструктура и по-добър стандарт на живот. “, съобщи българският евродепутат Ева Майдел по време на политически семинар в Мюнхен, проведен от фракцията на Христиан-демократичния и Христиан-социалния съюзи в Европейския парламент.

Целта на събитието е да направи преглед на работата на групата на ЕНП през последните четири години и да сложи целите отсега нататък. Защитата на европейския метод на живот, провокациите пред Европейски Съюз и упоритостите за бъдещето на Европа бяха измежду главните тематики на форума в Мюнхен. В полемиките се включиха българският евродепутат Ева Майдел и ръководителят на българската делегация на групата на ЕНП в Екологичен потенциал доктор Андрей Ковачев. Сред специфичните посетители бяха немският канцлер Ангела Меркел, хърватският министър председател Андрей Пленкович, австрийският канцлер Себастиан Курц, бизнес водачи и университетски специалисти. " Напълно споделям целите, които канцлера Меркел очерта в отговор на моя въпроса към нея – нужни са политики, които да приготвят европейските жители за измененията на работния пазар. Придобиването на умения през целия живот би трябвало да стане наш приоритет. " показа Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) след присъединяване и в сесията с немския канцлер.

„ Получихме ясни сигнали от европейските водачи, че целите за бъдещето на Европа, сложени от българското председателство, а точно по-сигурни граници, конкурентоспособност, европейска вероятност за Западните Балкани ще продължат да бъдат на дневен ред и в идващите години. Това е политически триумф за българското държавно управление “, разяснява още евродепутатът. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР