В последните седмици се заговори отново за предсказанията на българската

...
В последните седмици се заговори отново за предсказанията на българската
Коментари Харесай

Ванга предрекла: Хора ще падат като мухи от болестта! Снаха ѝ предаде посланието ѝ към народа

В последните седмици се заприказва още веднъж за предсказанията на българската пророчица Ванга. За нейни предсказания от 1995 година оповестиха уеб сайтове от целия свят. Повод за това първо стана обява на легендата ни в худжествената гимнастика Нешка Робева, която беше извънредно близка с Ванга. 

Виж още: Пророчество на Ванга споделя какво е лекарството против ковид, в Русия са във екстаз!

" Нешке, ке ни гази короната ", споделила Ванга преди години. Тогава Робева не разбирала какво ѝ приказва и даже помислила, че става въпрос за политическо въздействие на Русия над България, само че през днешния ден към този момент всичко ѝ се изяснило.

Виж още: Думи на Ванга уплашиха британците! Какво е споделила пророчицата за ковид?

По-късно съветски уеб сайтове разгласиха информация, съгласно която Ванга предсказала, че точно в Русия учени ще открият лека против ковид и неговата основа ще бъде сибирскийт кедър. 

Виж още: Коронавирусът - интрига или непотребна блъсканица? Версиите на известните българи

Дали всичко това е истина, разяснява доктор Здравка Медотиева, снаха на Ванга, пред NOVA. Всъщност доктор Методиева показа, че не си спомня нейната свекърва да е изричала тъкмо " ковид ", само че измежду пророчествата ѝ в действителност е имало такива за смъртоносни заболявания. 

Виж още: Кризата с ковид - забелязана от Нострадамус, Ванга и гадателката на Берлускони! А лекуването?

Д-р Методиева ясно си спомня, че Ванга е споделила, че ще се появят нови болестти, които ще слагат на тестване човечеството и неговото бъдещо битие. " Ще се появят заболявания, от които хората ще умират като мухи по улиците - ще се поразява мозъка, сърцето, белите дробове и доста бързо ще се развиват ", преразказва думите на Ванга тя. 

Виж още: С деца в изолираност! Как се оправят Преслава, Теа Минкова, Антония Петрова и други известни майки?

Но майка Ванга, както доктор Методиева я назовава, е предала и обръщение към Българите - да не се опасяват, да бъдат сплотени, положителни, да обичаме ближните си. 

Виж още: Божинов, Гъмзата, Мартин Петров, Бандаловски си поиграха с тоалетна хартия! Зоват: Останете у дома!

Според доктор Методиева коронавирусът е точно измежду предсказанията на Ванга, само че надалеч не е единствената болест, за която е пророкувала и която ще мори човечеството. 

Източник thumbnail: Vbox7/Facebook/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР