В последните седмици името на Ники Минаж постоянно попадаше в

...
В последните седмици името на Ники Минаж постоянно попадаше в
Коментари Харесай

Ники Минаж с модна линия за Fendi

В последните седмици името на Ники Минаж непрекъснато попадаше в медийното пространство. Тя неотдавна анулира концерта си в Саудитска Арабия като форма на митинг против неприятното отношение към дамите и ЛГБТ общността.

След това тя изненада почитателите си като разгласи, че слиза от музикалната сцена. Причината – желае да сътвори семейство, на което да се отдаде изцяло. Новината разгласи самата певица на профила си в Туитър. В момента тя е сгодена за приятеля си Кенет Пети и скоро възнамеряват женитба.

И таман когато Ники тормози почитателите си, че дълго време няма да я виждат, тя се появи на корицата на списание Elle, в което приказва за своята нова фешън линия. Певицата се е доверила на италианската дизайнерска къща Fendi, с която да създаде близо 127 продукта.

Те ще включват мъжко, дамско и детско облекло, което е чудесна вест за почитателите на певицата. Както се споделя, без проблеми ще можете да облечете цялото си семейство с нейни дизайни. Минаж има история с компанията, която до неотдавна беше ръководена от Карл Лагерфелд.

Миналата година Ники се появи още веднъж на корицата на Elle, когато нейна компания се явява самият Лагерфелд. Той даже се снима няколко пъти с нея. Тогава интервалът беше много претрупан за певицата, която обикаляше страната, промотирайки новия си албум Queen.

По нейни думи обаче, да снима с Карл Лагерфелд е опция, която не трябва да се изпуска. Затова тя незабавно се съгласява на предлагането и хваща самолета от Лос Анджелис за Париж, където се състои срещата и цялата фотосесия.

Относно първото ѝ усещане за дизайнера, Ники споделя, че той е бил „ не толкоз сериозен, колкото си го представях. Беше фокусиран, само че не беше злобен. Беше толкоз забавно да го виждам в естествената му среда “. За страдание, Лагерфелд умря през февруари тази година в болница във френската столица.

Ники Минаж е почитател на марката Fendi отдавна, което още повече ѝ оказва помощ да избере с кого да работи по стилната си линия. „ Ние рапърите рапираме постоянно за някакви марки в песните си, тъй като си мислим, че те демонстрират някакъв триумф в живота. И когато успеем да си позволим да купим нещо от тях, се усещаме като че ли сме постигнали нещо голямо “, декларира тя пред Elle.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР