В последните години все повече хора предпочитат да избягват бързата

...
В последните години все повече хора предпочитат да избягват бързата
Коментари Харесай

Обувките, които всички ще носят тази пролет

В последните години от ден на ден хора избират да заобикалят " бързата " мода и непрекъснато сменящите се трендове, и да заложат на типичен дрешник, който постоянно ще е настоящ.
 Балеринки, мокасини, боти - 3 вида обувки, с които да носим необятните джинси
3 вида обувки за най-модерните джинси за сезона

Говорим за необятните, несъмнено

В същото време модата на " тихия разкош " продължава да печели от ден на ден хора - по-малко на брой, само че типичен като материи и силуети облекла и обувки, с които постоянно можем да изглеждаме стилно.

Едни от най-актуалните обувки за идния сезон - и при мъжете, и при дамите - се вписва и в двете гореописани. И това са мокасините. Удобни, с класическа визия и подобаващи за съчетаване с съвсем всичко, те в никакъв случай няма да ни предадат.

Най-лесната и обичайната композиция е обуем мокасините си с чифт прави джинси. Ние бихме добавили щипка разкош, като прибавим прекрасен блейзър и класическо украшение, да вземем за пример перлени обеци.

Нелош вид за дамите е да носят къси поли в композиция с мокасини и кожено яке. По-игриво настроените могат да заложат на колежанския изискан и да прибавят къси бели чорапи към подобен тоалет.

Комбинацията от тъмни мокасини и бели чорапи прочее е подобаваща и господата, които търсят по-артистична визия. Само би трябвало да прибавят изчистен тишърт и класическа жилетка, с цел да получат приключена визия.

Късата пола с мокасини е подобаваща й за офиса. Стига да я носим с блейзър, мрачен чорапогащник и по-консервативен топ.

Особено пресен ни се коства разновидността типичен мокасини на босо + светли. Какво по-пролетно от това?
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР