В последните години теглото на Андреа се е превърнало в

...
В последните години теглото на Андреа се е превърнало в
Коментари Харесай

Андреа вече не се притеснява от килограмите! Певицата се показа без Photoshop

В последните години тежестта на Андреа се е трансформирало в топ тематика за родните таблоиди. Тя, както и Десислава, са обект на непрекъснати рецензии и забележки, че не са в топ форма.

Преди време Деси е коментирала, че има проблеми, които ѝ пречат да отслабне. Андреа също е говорила по тематиката, само че без да дава непотребни детайлности за здравето си.

Виж още: Виктор въпреки всичко ще се ожени в " Ергенът ", ето коя ще е булката

Всяко присъединяване на певицата се трансформира в същински възторг, тъй като по-късно TikTok се наводнява с нейни клипчета. Факт е, че певицата много преправя фотосите си в Instagram, с което предизвика спомагателен хейт против себе си.

Сега обаче позалязлата русокоска постна свое видео, на което показва извивките си без терзание и позор. Вижда се с просто око, че този път Андреа не е употребила услугите на приложения за разкрасяване и вталяване. Явно певицата е приела себе си с килцата и не счита скоро да угоди на злобарите.

Виж още: Арабската фантазия: Гергана Камбурова се пусна от Дубай по охолно деколте

От дни звездата се намира в Египет и споделя безбройни сторита, от които си проличава, че си прекарва супер. Андреа не за първи път е в страната на фараоните, където е правила професионални фотосесии. 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР