В последните години съвсем ни наплашиха колко вредно е слънцето,

...
В последните години съвсем ни наплашиха колко вредно е слънцето,
Коментари Харесай

Ел Макферсън и слънчевите й ритуали

В последните години напълно ни наплашиха какъв брой нездравословно е слънцето, по какъв начин би трябвало да се пазим от него и какви пакости може да ни аргументи. Но един модел на 54 години , носещ с горделивост и изцяло справедливо прякора Тялото, ни убеждава в противното.

Ел Макферсън споделя, че точно слънчевите лъчи са една от тайните й. Но ги употребява отговорно и с мярка. По към половин час дневно - 20 минути заран и 10 следобяд .

Публикация, споделена от Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) на Дек 9, 2017 в 4:21 PST

А слънчевите бани не са с съществена цел бронзов загар (който и ни прави да изглеждаме по-слаби), а в интерес на имунната система.

Затова и не пържи с часове под жаркото слънце, а застава с лице към него и със затворени очи , с цел да може хипофизната жлеза да вземе от него това, което й е належащо. Това изяснява Макферсън в изявление за списание New Beauty.

Публикация, споделена от Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) на Апр 4, 2018 в 5:10 PDT

Но, несъмнено, постоянно в комплект с вярната слънцезащита. За жена, която наподобява по този метод на 54 години, не се съмняваме, че знае по какъв начин да се грижи за кожата и здравето си.

 Как слънцезащитният крем защищава кожата
Как слънцезащитният крем защищава кожата

Ефирна бронежилетка

Е, признава си, че като по-млада не е била по този начин виновна и в този момент съжалява. А ние можем без скрупули да взимаме образец от нея.

Публикация, споделена от PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) на Мар 22, 2018 в 2:18 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР