В последните години Airbnb се превърна в много удобна опция,

...
В последните години Airbnb се превърна в много удобна опция,
Коментари Харесай

Най-интересните места, които можеш да наемеш от Airbnb

В последните години Airbnb се трансформира в доста комфортна алтернатива, която е желана от от ден на ден пътуващи. Услугата съставлява следното – платформа, която ръководи онлайн пазар за настаняване, най-вече семейства за ваканционни наеми и туристически действия, които можеш да наемеш по авансово заложени критерии. От платформа за елементарни жилища и къщи, Airbnb се трансформира в освен това и към този момент можете да наемете хиляди нетипични места, в които да отседнете. Ето някои от тях: 

Домът на семейство Маккалистър („ Сам у дома “)

Коледа е към този момент зад ъгъла и по всички малките екрани съвсем всекидневно ни обсипват с оферти за коледни филми. Колкото и нови филми да излизат, „ Сам у дома “ постоянно ще си остане класическото предложение за празниците. Тази година е допустимо да наемете емблематичния дом на семейство Маккалистър. Това е оферта един път в живота… безусловно. Късметлиите, които са се добрали до заветната резервация, ще могат да прекара в къщата нощта на 12 декември, като офертата е годна за най-много четирима души. 

Виж още: Елизабет от " Игри на волята " смени визията! Риалити звездата с нов план

Собствен остров

Случвало ли ви се е да ви писне от хората? Airbnb имат решение и за това – наем на частен остров. Този остров се намира в Норвегия и разрешава на вас и 6 от вашите другари да отпуснете без да се притеснявате, че съседите ще викнат полиция, поради шума. Островът не е доста огромен и поради това къщата, която наемате, е единствената постройка, която има. Брегът обаче е доста близо и постоянно може да доплувате при потребност от социализация. 

Къщичка на дърво

Вероятно много от нас като деца са мечтали да си имат къщурка на дърво. Е, към този момент и тази фантазия е допустима. Къщичка на дърво, ситуирана в Атланта, бе определена за номер 1 на Airbnb на „ Най-желаните разгласи в света “ в продължение на две следващи години през 2016г. и 2017г. Къщичката е за двама, което допуска още по-романтична конюнктура.

Снежно иглу 

Това е предложение за най-големите авантюристи. Вероятно спането в иглу е мисъл, която не минава всеки ден през нашите глави, само че въпреки всичко несъмнено си заслужава. Знаете ли, че вътрешността на едно иглу всъщност  е топла до 16 °C (61 °F), обратно на нашите упования за студен мраз? Това предложение идва от Финландия и може да бъде споделено с до шестима ваши другари. 

Виж още: Тежката изповед на Жана Бергендорф: Влизам в клиника, не желая да умра като Ейми Уайнхаус

Самолет

Летенето със аероплан несъмнено си е вълнуващо събитие, изключително когато не си падаш по височини. Заради това Airbnb ви предлага да отседнете в аероплан, който е крепко кацнал на земята. Срещу $118 4 посетители могат да останат в същински аероплан, който е трансфорат в Airbnb локация. 

Инфо: https://www.boredpanda.com/coolest-unique-best-rent-houses-airbnb/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

Изображение: https://www.instagram.com/airbnb/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР