В последните дни се появиха доста новини за нови звездни

...
В последните дни се появиха доста новини за нови звездни
Коментари Харесай

Сладки свалки: Оливия Родриго излиза с богат и млад продуцент

В последните дни се появиха много вести за нови звездни двойки, а в този момент наподобява се заформя още една такава. Тийн сензацията Оливия Родриго е в плен на любовта и наподобява се е ориентирала сносно. Гаджето на 18-годишната звезда е 24-годишният Адам Фейз, който в последните месеци се слави като един от най-горещите холивудски продуценти. 

Наскоро двойката участва на премиерата на " Космически забивки 2 ", на която изпълнителката показа придружителя си като " моя другар ". Двамата са били видяни да се държат за ръце и да се прегръщат, без да крият привързаността си.

Виж още:

Източници споделят за сп. People, че певицата и продуцентът се срещнали посредством общи другари от музикалната промишленост и се срещат " от няколко месеца ", само че за момента не желаят да оповестяват нищо публично. 

Звездата на Оливия изгря предходната година с функциите си на Пейдж Олвера в сериала " Бизаардварк " на Дисни ченъл и на Нини-Салазар Робъртс в спин-офа на " Училищен мюзикъл ".Седмици по-късно тийнейджърката се трансформира в Оливия Родриго - най-ярката поп звезда на планетата, която чупи световните върхове. Първата ария на Оливия " Drivers License " разруши всички музикални ранглисти, а дни след дебюта влиза в историята на Spotify като най-бързо достигналото 100 милиона стрийминга.

Виж още: Годеж или нещо друго? Анита на Рачков качи фотография с огромен пръстен

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР