В последните десетилетия се появиха нови понятия, свързани с духовното

...
В последните десетилетия се появиха нови понятия, свързани с духовното
Коментари Харесай

Как да разпознаем кристалните деца и децата индиго: Отличителни черти и поведение

В последните десетилетия се появиха нови понятия, свързани с духовното и енергийното развиване на децата. Кристалните деца и децата индиго са две от тези категории, които се смятат за изключително чувствителни и високо развити. В тази публикация ще проучим главните характерности на кристалните деца и децата индиго и по какъв начин да ги познаем.

Кристалните деца:
Чувствителност и емпатия: Кристалните деца са извънредно чувствителни към страстите и силата на близките. Те могат да усещат и асимилират страсти и настроения, както и да отразяват мощна емпатия.Духовна информираност: Кристалните деца се отличават със мощна духовна устременост и интерес към езотерични тематики. Те имат вродена мъдрост и знания, които постоянно надвишават техния физически възраст.Хармония и мир: Кристалните деца се стремят към естетика и мир в света. Те са ориентирани към помощта и поддръжката на другите и се стремят към основаването на по-добро общество.
Децата индиго:
Възможности на водачество: Децата индиго се отличават със мощна персона и вътрешно водачество. Те са решителни, упорити и постоянно имат ексцентрични хрумвания и подходи.Неспокойство и неподчинение: Децата индиго постоянно показват неподчинение към престижа и обичайните правила. Те могат да изпитват огромно стеснение в взаимните образователни среди и да се отклоняват от стандартните системи.Стремеж към смяна: Децата индиго се насочват към смяната и промените в света. Те имат мощно възприятие за обществена правдивост и се ангажират с концепциите и придвижванията, които предизвикват смяна и напредък.
Как да ги разберем:
Слушайте и подкрепяйте: Най-важното е да бъдете отворени и деликатни към децата. Слушайте ги и ги подкрепяйте в техните ползи и старания.Притъпяване на външните въздействия: Кристалните деца и децата индиго могат да бъдат изключително чувствителни към отрицателните въздействия от околната среда. Помогнете им да развият тактики за отбрана и самоусъвършенстване.Открийте подобаващи занимания: Открийте занимания и действия, които дават отговор на техните ползи и гении. Това ще им помогне да се изразят и развият своя капацитет.
Децата на дъгата - кристални деца и деца индиго - са особени същества, които имат неповторими блага и вероятности. Разбирането и поддръжката на тези деца е от значително значение за тяхното благоденствие и развиване. Слушайте ги, уважавайте ги и помогнете им да се развият във вълнуващи и продуктивни човеци.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР