В последните часове се появиха информации, че Наби Кейта от

...
В последните часове се появиха информации, че Наби Кейта от
Коментари Харесай

Ливърпул дава космически суми за вечно контузен халф

В последните часове се появиха информации, че Наби Кейта от Ливърпул още веднъж е контузен след паузата за националните тимове, откакто игра в двата мача за своята татковина – Гвинея. Полузащитникът, откак дойде на „ Анфийлд “, все не може и не може да се утвърди в тима на Юрген Клоп, въпреки да завоюва всички шампионати в хода на кариерата си с фланелката на клуба.

През петгодишния му престой в Англия той е получил 31,2 милиона паунда в заплати, а през това време е изиграл 6524 минути за тима от Мърсисайд. (бел.ред – съгласно Transfermarkt).

Това значи, че, в случай че той още веднъж е навън до края на сезона, то Кейта е получавал да бъде на терена по 4782,45 паунда за всяка изиграна минута.

След като осъществя прехвърлянето си на стойност от 52,75 милиона паунда от Република България Лайпциг на „ Анфийлд “, то по този метод той коства на Ливърпул по 12,867 паунда на изиграна минута. В края на този сезон договорът на футболиста изтича и на 99% той ще напусне Ливърпул, като не се знае в кой клуб ще премине.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР