В последната седмица не стихват коментарите за прословутата целувка на

...
В последната седмица не стихват коментарите за прословутата целувка на
Коментари Харесай

Има и по-лошо от целувката на Кобрата

В последната седмица не стихват мненията за прословутата целувка на звездата ни в профибокса Кубрат Пулев след успеха му над румънеца Богдан Дину в Калифорния.
 Кубрат Пулев: Джени Суши не е мой вид
Кобрата целуна репортерката Джени Суши, която след това се оплака от принуждение и сега се готви да съди българина. Самият Кубрат изясни, че двамата с дамата са другари и дейностите му са подбудени от мощния адреналин след багра.

Именно със мощния адреналин изясни постъпката си и английският боксьор Кеш Али, който безусловно захапа своя противник Дейвид Прайс на кръга по време на мач в Ливърпул на 30 март. Али повали противника си на кръга и заби зъби в корема му, а реферът приключи мача. Самият Прайс разгласи, че няма да даде реванш на Али при никакви условия.

" Повече не искам да се удрям с това животно ", отсече нахапаният боксьор. Самият Али се усеща много виновен.

" Направих нещо неприемливо. Повлия ми атмосферата преди мача. За първи път се удрям на такова равнище, бях изпълнен с страсти. Получи се много неуместно от моя страна, още повече, че до този миг аз водех в резултата. Извинявам се на всички ", разяснява Али, който е застрашен от прекъсване на правата за 2,5 години.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР