В последната седмица Анн-Джи бързо припомни за себе си благодарение

...
В последната седмица Анн-Джи бързо припомни за себе си благодарение
Коментари Харесай

БГ звезди възпяха храната

В последната седмица Анн-Джи бързо напомни за себе си с помощта на скандално видео и провокативна ария, носеща заглавието " Чукаме пържоли ". " Реших да направя този " Кулинарен " музикален план със 100 грама възприятие за комизъм, кг подигравка и 200 грама провокация ", показа самата изпълнителка пред " Телеграф ".

Идея

Идеята за цялата ария и за заглавието й идват преди време, когато гледала нейни другари момчета по какъв начин чукат пържоли в къси видеоклипове в Инстаграм. Те се забавляваха, като не спираха да повтарят: " Чукаме пържоли, чукаме пържоли ", а бяха голи до кръста, което действаше много секси. Мъж, който готви, напряко ми е култ ", отсича Анн-Джи. Решението й да възпее пържолите ни кара да си напомним, че едни от най- огромните хитови на БГ звездите възпяват точно храна. А заговорим ли за пържоли, няма по какъв начин незабавно да не си спомним за песента на Радо Шишарката " Шопската салата ", която се трансформира в евъргрийн. Радо може да се похвали и с парче, озаглавено " Шкембе-чорба ". Със същото заглавие план има и ексцентричният Иво Димчев, който пък по време на пандемията съумя да направи възторг с дуета си със 100 Кила, наименуван " Баница ". Тогава двамата даже караха почитателите им да вършат баница, а за най- сполучливите творби с тесто имаше и премия. Килата може да се похвали и с песента " Сливенският кашкавал ".

Банан

Актуалната през 90-те години фолкфурия Сани стана звезда безусловно за една нощ, и то с помощта на парчето й " Ах, банана ". Във видеото тя се заиграва с плода без срам. Малко по- късно тя издаде още една емблематична ария за храна та - " На геврека дупката ". След всичките тези песни на кулинарна тема Сани избяга от светското пространство за дълъг интервал от време, а през днешния ден може да бъде видяна най-вече по ретро фолкпартита. По същото време Руслан Мъйнов пък възпя прасетата и черешите.

Една от най- емблематичните песни си остава " Ближи си сладоледа " на Дони и Момчил, които преди време посъветваха да се насладим на леденото прелъщение.

Към печените сладкиши пък се ориентира Папи Ханс с неговия максимален шлагер " Кекс ". " Много мъчно е да бъдеш видян. И в случай че би трябвало да съм почтен, бях изцяло наясно, че това парче ще стане огромен шлагер. Сега не го одобрявам изключително. Много мъчно е да направиш такова парче. Който си мисли, че просто можеш да се разлигавиш и да направиш кекса, не е прав. Иначе щеше да има друго парче преди този момент, а то е първо по рода си " - по този начин разяснява летящия си старт Папи Ханс.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР