В последната година се чувствах отпаднала. Имунната ми система беше

...
В последната година се чувствах отпаднала. Имунната ми система беше
Коментари Харесай

Галена проговори за килограмите си, мъжът й поставил ултиматум

" В последната година се усещах отпаднала. Имунната ми система беше много занижена ", оплака се звездата.

Галена най-сетне проговори за здравословното си положение. Хитовата певица призна, че в последната година е била надалеч от върховата си форма, само че не разяснява несекващите клюки за повода. А точно, че си е изпатила от известния в последно време способ за намаляване измежду звездите - инжекции за диабетици, чийто непряк резултат е внезапно губене на килограми.

Тъкмо по този начин, счита се, Мама Ураган съумяла да се втали толкоз бързо, че в един миг почитателите й започнаха да се тормозят за нея. Още повече, че от лятото на предходната година Галена на няколко пъти отменяше свои участия, като все се изтъкваше, че е поради влошено здраве. Периодично плъзваха злословия, че е припадала по време на изява. Самата Галена е казвала единствено, че прекомерно натоварената й стратегия водела до тотално безсилие на организма й. Затова и се налагало да анулира участия.

Феновете обаче не са уверени, че това е повода, защото любимката им продължи да слабее. Съвсем предстоящо се заприказва, че здравословното състоение на Галена се е влошило, поради продължителната приложимост на инжекциите за диабетици за фрапантно намаляване. Въпреки че някои от страничните резултати били налице, певицата не се отказвала. Пренебрегвала заплахата от трайни последствия за здравето си, каквито споделят, че въпросните инжекции може да имат за човек, който ги употребява не, тъй като се постанова заради диабет, а за намаляване.

" Много мислих за огромен концерт, само че не бях подготвена поради здравословното ми положение ", призна Галена едвам тези дни в свое изявление във връзка професионалния си празник – 20 години на сцена. Хитовата изпълнителка показа, че напоследък по никакъв начин не се чувствала добре, тъй че отсрочила сбъдването на фантазията си за изява на огромна сцена.

" Последната година се усещах много отпаднала физически. Имунната ми система беше много занижена и за мен е неприемливо, в случай че поема такава отговорност, да не се показва по този начин, както аз желая. Не желая да отчайвам преди всичко себе си и по-късно всички останали ", сподели звездата на жанра.

Според източник на  " Уикенд ", певицата най-сетне е спряла да се боде с препарата " Оземпик ". От няколко месеца тя към този момент е изцяло " чиста ". Най-голямо въздействие е оказал мъжа й Галин, който сложил безапелационен ултиматум – или стопира медикамента, или двамата ще се разделят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР