В портфолиото на АПИС вече има 28 компютърни информационни системи,

...
В портфолиото на АПИС вече има 28 компютърни информационни системи,
Коментари Харесай

АПИС предлага безплатен достъп до избрани информационни системи

В портфолиото на АПИС към този момент има 28 компютърни осведомителни системи, които съдържат стройно проведена, настояща и елементарно налична правна, финансова, бизнес и справочна информация в помощ и за облекчение на работата във всички сфери на активност.За да се запознаете с продуктите, които могат да бъдат потребни и да улеснят вашата работа, в този момент, през месец август , АПИС ви предлага потребна опция да извършите това посредством безвъзмезден достъп до определени от вас системи , които можете да видите.

В портфолиото на АПИС към този момент има 28 компютърни осведомителни системи, които съдържат стройно проведена, настояща и елементарно налична правна, финансова, бизнес и справочна информация в помощ и за облекчение на работата във всички сфери на активност.

За да се запознаете с продуктите, които могат да бъдат потребни и да улеснят вашата работа, в този момент, през месец август , АПИС ви предлага потребна опция да извършите това посредством безвъзмезден достъп до определени от вас системи , които можете да видите.

Ако желаете да получите потребителско име и ключова дума за безвъзмезден достъп и да разгледате избрания/те продукт/и, следва да се обадите на 02 988 35 42 / 980 48 27 / 923 98 00 или да се свържете с наш представител - вижте.

Може би ще деянията интерес към най-новите създадени от АПИС софтуерни системи като " Лицата на властта ", " Санкционни описи ", " АПИС строй ", " Имотни информации ", които освен съдържат цялостната, значима и всекидневно обновена информация в съответната област, само че и могат да ви предпазят от пропуски, неточности и несъответствия с нормативните условия.
Реклама
Възможността да получите безвъзмезден достъп до определени от вас артикули е до 15 септември 2023 година

Не я пропускайте!
Свързани публикации " Санкционни описи " - нова осведомителна услуга на АПИС 23 февруари 2023, 00:00 Препоръчано от АПИС: " Лицата на властта " 4 февруари 2022, 00:00
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР