В порно индустрията има много имена, но малко от тях

...
В порно индустрията има много имена, но малко от тях
Коментари Харесай

Лиса Ан се отказа от порното и сподели прелюбопитни и пикантни истории от работата си

В порно промишлеността има доста имена, само че малко от тях оставят вечно проследявам в жанра. Но едно от тях сигурно е Лиса Ан. Тя е една от най-емблематичните мацки за всички времена, когато става въпрос за жанра MILF. Но това всичко е история, тъй като актрисата дефинитивно спря със фотосите на филми за възрастни. 

Виж още: Звезден дебют в порното! Дъщерята на Стивън Спилбърг снима филми за възрастни, танцува и на стълб

Въпреки че неведнъж се отхвърля и след това връща в порното и има богата видеография, най-любимият филм на Лиса Ан, в който е взел участие, е порно сатирата на Сара Палин от 2008 г. 

Виж още: 5 порно звезди - мъртви за 3 месеца! Какво убива актрисите?

" Тогава имаше много елементарни кореспонденти там, както и статисти, които по време на първата част на кино лентата даже си водиха бележки. Знаех, че тези хора в никакъв случай не са гледали секс онлайн, отвън този, котйо са правили, и беше доста вълнуващо да се снима ", спомня си Лиса в първото си изявление след пенсионирането си. 

Виж още: Установиха какъв брой време устоя българинът на порно! Гърците - по-добре от нас

Началото на кариерата на Лиса не било елементарно. " Когато влязох в бизнеса, нямаше доста по-възрастни дами от мен. Със сигурност нямаше доста дами над 30 година Когато се появи сериалът " Отчаяни съпруги ", тогава стартира да се демонстрира повече ползата на младите мъже към по-възрастни дами и назад ", споделя тя.

Виж още: Време за равносметка: Какво порно гледахме през годината?

Да си порно звезда през 90-е години е много по-различно, в сравнение с е в този момент, акцентира Лиса. Момичетата тогава са били в действителност ценени. " Нямаше доста, които да желаят с това да си вадят хляба, по тази причина продуцентите в действителност ги ценяха ".

Виж още: Говорят специалистите: Какво порно гледат най-вече дамите? И за какво?

" Беше си като на фотосите на същински филм. Обаждаха ни се да ни питат какво да ни вземат за ястие и постоянно ни уреждаха мъже, с които ни е прелестно да се снимаме ".

Виж още: ТЕСТ: Какъв е идеалният подарък за всеки съгласно зодията му?

Промяната пристигнала с новия век, когато цялата промишленост замязяла на верига за бързо хранене. Правили се по 30 кино лентата на седмица. Днес Лиса Ан има тъкмо 300 кино лентата, въпреки че в интернет написа 500. Според нея става въпрос за изрязани и компилирани подиуми.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР