В поп дуото Hall & Oates от 80-те години на

...
В поп дуото Hall & Oates от 80-те години на
Коментари Харесай

„Кажете, че не е така“: Хол подаде документи за ограничителна заповед срещу колегата от групата Оутс

В поп дуото Hall & Oates от 80-те години на предишния век бяха посети разделения, защото поверителният правосъден развой продължава сред двойката създатели.

Daryl Hall е издал ограничаваща заповед против сътрудника си от групата John Oates. Това е част от продължаващ правосъден развой сред дуото Хол и Оутс, който е запечатан от съдилищата.

Делото е заведено против Оутс като физическо лице и неговото доверие в канцеларския съд на Нешвил на 16 ноември и е прекъснато категоризиран като спор за договор/дълго. Ограничителната заповед беше издадена на 17 ноември и влиза в действие на 30 ноември.

Подробности по-късно са незнайни.

Хол, 77, образува Hall & Oates с Оутс, 75, в 1972 година и става прочут с шлагери като „ Maneater “, „ I Can't Go For That (No Can Do) “ и „ You Make My Dreams “.

Те бяха въведени в Rock и Рол Залата на славата през 2014 година и от 2020 година Хол твърди, че е работил върху нов албум за дуото.

В разкриващо изявление за подкаста Club Random на Бил Махер през 2022 година Хол сподели, че той и Оутс бяха „ братя, само че ние не сме креативен братя. Ние сме бизнес сътрудници. Направихме дружно записи, наречени Hall & Oates, само че постоянно сме били доста разграничени и това е в действителност значимо нещо за мен. ”

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР