В понеделник вечерта Канатица“ обърнаха резултата на арената във Фермата

...
В понеделник вечерта Канатица“ обърнаха резултата на арената във Фермата
Коментари Харесай

След драматичен обрат тя напусна Фермата

В понеделник вечерта " Канатица “ обърнаха резултата на арената във " Фермата " 9 и завоюваха дуела, в който като че ли бяха обречени. За повторно тимът печели двубой, в който " Елбетица “ са повели с 6:0.

Теди и Сергей се поздравиха с успеха, а ориста на Жоро и Присияна трябваше да се реши от техните съотборници.

" Няма по какъв начин да гласоподавам срещу Жоро. Знаете, брат за брата… “ – по този начин сервитьорът Андрей разяснява избора си при гласуването. Трите дами в " Елбетица “ също гласоподаваха " Фермата " 9 да напусне Присияна.

" Имаше брат за брата, само че нямаше сестра за сестрата в този избор “ – разяснява водещият на риалитито Андрей Арнаудов.

" Това доста ме озадачи “ – добави Гери Гунчева.

" Много ви обичам. Утре печелите пазара, какъв кашкавал сме създали единствено! “ – сподели 23-годишната Присияна на разлъка със съотборниците си.

" Очаквах дамите да гласоподават по този начин, тъй като играта към момента е отборна и има потребност от мъжка мощ. Жените доминират и още един противник след няколко седмици няма да им е добре. Напълно ги разбирам “ – показа Присияна пред водещите на предаването.

" Благодарна съм за цялото прекарване. За запознанството с тези хора, с които имаме страховит нравствен синхрон. Не мисля, че тимът е отслабен, " Елбетица “ ще победи “ – заключи участничката Гурково.

Коя е Присияна?

Присияна Люцканова е на 23 години, от Гурково, само че живее в Саутхемптън. Актриса. Обвързана.

Присияна напуща България, с цел да търси по-добра реализация на Запад. Решава да замине в чужбина на 17 години и реализира своя проект на 19, когато идва в Англия. Завършва актьорско майсторство в Саутхемптън. Работи и с хора с ментални увреждания. Помага им да се усещат толкоз значими и скъпи за обществото, колкото и всички останали, напомня ladyzone.bg.

Израснала е в дребното градче Гурково и от дете е в градината и на равнищата. Когато си е България, върви с черно под ноктите, а в Англия е гримирана и пред камера. Въпреки че сега се развива професионално зад граница, е уверена, че крайната й спирка ще бъде България.

" Влизам във " Фермата “, тъй като пораснах задоволително, с цел да бъда част от нея. Мечтая да развия българщината си и да се свържа с това, което ми е обещано. Един ден ще бъда майка и желая да възпитам детето си в старите, обичайни полезности. За мен " Фермата “ е по-добрата България “, споделя тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР