В понеделник във фоайето на Доходното здание в Русе бе

...
В понеделник във фоайето на Доходното здание в Русе бе
Коментари Харесай

Благотворителна изложба базар в Русе събира средства в помощ на онкоболните

В понеделник във фоайето на Доходното здание в Русе бе открита благотворителна галерия базар. Тя се провежда от Сдружение „ Заедно си оказваме помощ “ и събраните средства ще отидат за обществена и прочувствена поддръжка на онкоболни. Експозицията може да бъде прегледана в границите на три дни.

„ Изказвам уважението си към вашите начинания, които вдъхват вяра на толкоз доста хора. Вярвам, че с изключение на времето и силата си, вие отдавате и част от сърцата си на онкоболните, когато имат най-голяма потребност от поддръжка. “
С тези думи кметът Пенчо Милков поздрави уредниците на благородната самодейност.

В изложбата базар са включени над 30 картини, рисувани от членовете на сдружението по време на арт-терапии, както и ръчно правени бижута и особено приготвени вкусотии, като всички могат да бъдат закупени в поддръжка на идеята.

Лилия Папазян от Сдружение „ Заедно си оказваме помощ “ показа с присъстващите, че доста дами намират поддръжка в техните начинания, каквато не могат да открият у дома или на работното си място. Неправителствената организация е провела десетки благотворителни акции, с помощта на които са били закупени жизненоважни апарати и помощни средства за онкоболни. Надеждата им е, че тази експозиция ще получи социална публичност и повече хора ще се включат в нея.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР