В понеделник ще ви се наложи едно по-практично обмисляне и

...
В понеделник ще ви се наложи едно по-практично обмисляне и
Коментари Харесай

Пари, любов и неочаквана промяна в живота на 3 зодии

В понеделник ще ви се наложи едно по-практично обсъждане и систематизиране на бюджета, изключително на тази част от него обвързвана с разноските ви за деца (ако имате или очаквате такива).

Това ще бъде удобен ден за начало на нова работа, нова активност или нов план, изключително за младите мъже. Вторник вещае положителни вести или събития от финансов темперамент, в това число посещаване в дома ви с сходна цел.

Младите дами ще могат да запомнят този ден с едно особено прекарване в дома си.

ЛЮБОВ: Ако имате сътрудник, който сега се намира далеко от вас, през този ден са вероятни недоразумения, лесна замяна на обиди или обвинявания и други отрицателни прочувствени прекарвания. Това ще бъде удобен ден да зарадвата обичания човек с дребен подарък, вечеря в ресторант или различен жест на внимание.

Овен

Не тъгувайте – обидното делене няма да е продължително. Много е допустимо през февруари да се решите на огромни преобразования в дома си. Имате подобен обсег в концепциите и проектите си, че би трябвало да се подхващат някои дейности, с цел да ви върнат на земята.

Препоръчва ви се да поканите посетители и да се наслаждавате. Участия в търгове и изложби-продажби могат да ви донесат облаги.

Телец

Вероятно дружно с колегата си строите световни проекти за бъдещето, не напълно разбирайки взаимната връзка сред вас и вероятното развиване на събитията.

Напълно случайно може да се държите жестоко, осъждащо и даже високомерно към близки хора, не толкоз бързо разбиращи същността на работата или просто заемащи противоположна позиция.

Където и да сте през днешния ден, мислите за бъдещето няма да ви оставят неподвижен.

Близнаци

По натура сте способни както на мощна обич, по този начин и на дълбока злоба. Мнозина се нуждаят от поддръжката на близки хора и в душата си може да се наскърбяват на неналичието на внимание от тяхна страна.

Лесно намирате другари, защото умеете да се радвате на живота, обожавате общуването и вярната дружба, в положение сте да развличате огромна компания.

Рак

В любовните ви връзки всичко би трябвало да е от положително по-добро. Днес сте строги, само че обективни с децата и се стараете да ги възпитате като независими персони.

Не отхвърляйте, в случай че ви предложат пътешестване, екскурзия или ви поканят на посетители. Смяната на усещанията спомага за психическото разтоварване.

Лъв

Нужно е да решите за себе си спора сред любовта и ситуацията в обществото в интерес на любовта и да се постараете да преодолеете тщеславието, когато изборът е изработен.

Лъвовете са правилни съпрузи, тъй като намирайки си подобаваща приятелка в живота, просто ги мързи да търсят още някого.

Възможно е да ви се прииска да се присъедините към придвижване или организация за отбрана правата на индивида.

Дева

Душевната ви непорочност и невзискателност няма да разрешат на избраника ви да се отнася към вас безгрижно. Съвсем скоро може да се убедите във верността на поговорката „ каквото посееш, такова ще пожънеш “.

Днес звездите ви предлагат да избягвате шумните компании и трапезите: най-вероятно е това да се отрази зле на здравето ви.

Ако финансовото ви състояние разрешава, пожертвайте част от парите си за църквата или детските домове.

Везни

В персоналния живот на доста Везни може да се появи алтернатива и тежък избор. Помогнете на приятелите си в решаването на техните проблеми и тогава напълно скоро положителното се връща в най-тежкия за вас миг.

Новите усещания ви оказват помощ да се отървете от умората, дотегналото всекидневие и ви връщат бодростта и оптимизма.

Днес ви считат за по-богат в сравнение с сте и ви е мъчно да откажете на молбите на хората. Затова е допустимо да останете без стотинка в джоба си.

Скорпион

Мъжете-Скорпиони са извънредно дейни и дейни, стремейки се намерено към нови завършения, а дамите – очебийно сантиментални и вълшебен привлекателни.

Много Скорпиони няма да могат да избегнат потиснатото въодушевление или епизодите на меланхолия с пристъпи на подозрение в своите благоприятни условия.

Постарайте се да увлечете околните си със свежи хрумвания и може да спечелите надеждни помощници и единомишленици.

Стрелец

Любовта е велика мощ! Влюбеният Стрелец губи и мозъка и дума и елементарно могат да го въртят към дребния си пръст. Днес сте привързани към фамилията си.

Цените по достолепие уюта и спокойствието. Необходима ви е отмора и към края на месеца е допустимо да узреете за пътешестване, допустимо в чужбина.

Козирог

Появява се желанието да извършите невероятна постъпка и да заинтригувате. Например, да прекратите за малко взаимоотношенията си, а по-късно да се визиите пред избраника си още по-красиви, по-умни и по-мили.

Може да подобрите връзките си със старите другари и да имате нови. Всичко зависи от интензивността на общуването.

Възможно е повече от елементарното да поддържате връзка с чужденци или пък да отидете в чужбина.

Водолей

Общителността, оригиналността и възприятието ви за комизъм ви вършат мечтани и привлекателни. Семейните Водолеи се отличават с оптимизъм, надеждност и почтеност.

Творческият ентусиазъм, проявен в този ден, може радикално да промени живота им, да ги изведе само че нови, недосегаеми висоти.

Не би трябвало да отказвате на молбите за присъединяване и помощ.

Риби

Ако не сте женени, може да възникне връзка, която да свърши с брак. Съпружеските връзки стават по-романтични и буйни. Сега е подобаващото време за отмора и забавление с обичания човек.

Склонни сте да пътешествате и да завързвате нови познанства, които по-нататък може да ви бъдат потребни.

Старайте се да не се захващате наведнаж с доста неща, тъй като няма да може да се справите.

Източник: dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР