В понеделник се организира голям национален протест с искане за

...
В понеделник се организира голям национален протест с искане за
Коментари Харесай

Продължава протестът на медицинските сестри

В понеделник се провежда огромен народен митинг с искане за увеличение на заплатите на медицинските сестри. Репортери на Българска национална телевизия се включиха директно от Велико Търново и Карлово по тематиката.

Вчера във Велико Търново управителният съвет и общото заседание на Националното съдружие на общинските лечебни заведения заседава в Арбанаси. Една от тематиките, които шефовете на общинските лечебници разискват е дали сдружението ще поддържа националния митинг, който се провежда от Българската асоциация за професионални здравни грижи на 7-ми октомври. Вече втори ден Националното придвижване на общинските лечебни заведения заседава в Арбанаси. Репортерът Мирела Дончева беседва с шефа на карловската болница доктор Христо Пелев.

Карловската болница е застрашена да остане без медицински сестри, откакто групови оставки подадоха от няколко отделения. Репортерът Станислава Христозова беседва с протестиращите сестри, които са пред Многопрофилна болница за интензивно лекуване " Д-р Киро Попов ". Вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР