В понеделник Саратовският окръжен съд отмени присъда от 7,5 години

...
В понеделник Саратовският окръжен съд отмени присъда от 7,5 години
Коментари Харесай

В Русия оправдаха жена, убила мъжа си при самозащита

В понеделник Саратовският областен съд анулира присъда от 7,5 години затвор и оправда жена, която умъртвила мъжа си при фамилен скандал, оповестява РИА Новости. цитирайки пресслужбата на съда. 
На 8 юни Районният съд осъжда Аслим Салимова на 7,5 години затвор с общ режим по обвиняване в съзнателно нанасяне на тежки телесни повреди на брачна половинка й, които довеждат до гибелта му. Апелативната инстанция обаче открива, че по време на спора, дамата е била в положение на неизбежна защита. Съпругът й размахвал нож и отправял закани да я убие. Салимова изтръгнала ножа от ръцете му и му нанася две рани, от които по-късно е умрял.
 Руски милиардер съди Наоми Кембъл, дължала му милиони Руски милиардер съди Наоми Кембъл, дължала му милиони
Наоми Кембъл е влачена по съдилища от някогашния си другар, който е завел дело за милиони долари, потвърждавайки, че тя му е огромна длъжница, с...
Според материалите на съда брачният партньор на подсъдимата е болен от рак, само че не е лекуван, пушил доста и злоупотребявал с, а в деня на случая се прибира още веднъж пийнал, държал се нападателно и когато тя споделила, че ще пренощува при майка си, поражда скандал. Мъжът препречил вратата, бутнал дамата и почнал да я удря, написа БГНЕС.
Според пресслужбата, след всичко това дамата се е върнала към домакинска работа, само че брачният партньор й траял да демонстрира експанзия. Жената помолила да я остави на мира, само че той отговаряйки, че ще има мира единствено на другия свят, сграбчил нож и го опрял до гърлото и гърдите на брачната половинка си, потвърждавайки, че ще я заколи. Едва тогава подсъдимата извадила ножа от ръката му и нанесла два удара, след което той псувайки, влезнал в хола, до момента в който тя и децата се скрили в стаята. Едва сутринта тя намерила мъжа си мъртъв и сама се обадила в полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР